to j3nda: nic moc...nekde je to tu popsane...ale remen jsem menil v 15tis km (a spis pro jistotu, jeste by neco vydrzel), na 20tis km zadni brzdove desky, zarovku v hl. svetlometu, ztratil jsem nejaky sroub z krytu vyfuku (nacpal jsem tam jiny + podlozku), prasknul mi kovovy drzak mezi motorem a zadnim blatnickem (zavareno), dvakrat doraz hl. stojanu, z vlastni blbosti plastove dily na plexi (prasknul pri dotazeni), gumy mam stale puvodni (zadni uz je dost KO, ale do 25tis vydrzi), ted skutrik stoji venku (do nove garaze jeste nemam vjezd ), tak je par mist lehce na lisku (ale to v zime opravim), lehce praskly bocni plast (zamkly kotouc a pokus o rozjezd na parkovisti - to taky az v zime)...vic mi ted na mysl neprislo...tz. vlastne same drobnustky...jo...jeste ted od asi 19tis dolevam kazdych 1000 km 0,05 - 0,1 l oleje do motoru...ale hodne jezdim po dalnici...tak mi to prijde jako mala dan...
edit: jo...jeste jsem menil pojistku na okruh osvetleni + pristrojovka + starter...takze vlastne jedna na skoro vse...
aktualne 22409 km...
20.8. edit:
23007km...zase dam trosku oleje a utahnu sroubky...az nebude takove vedro..