Válečky tam jsou tuším Malossi 20/17 původně 11,5g, nyní 13,5g. Když napíšu jak jsem to vyřešil, řeknete, že jsem prase, ale je to provizorka.(už na 4t km) Potřeboval jsem zkusit zvýšit hmotnost a válečky měly 5mm otvor uvnitř. Uřezal jsem 1g kousek šroubku M5 a naklepl dovnitř ... krásně drží, je to děláno přesně na to

. Vyzkoušel jsem to a bylo to lepší. Pak jsem uřezal 2g kousky, což je vyplněný celý váleček a prohlásil to za optimální. Na pokusy ideální řešení a jaksi jsem se ještě pořád nedostal k objednání nových, což bylo v plánu, protože už tam jsou plošky. Mou hmotností se ale neřiď, pravděpodobně bude vyměněna i kontrastní pružina. Je tam bílá, což je údajně tvrdá. Co vím, snižování hmotnosti se řeší odvrtáváním hmoty válečku. Ideální je to dělat na starších válečcích, které můžeš přestřelit, vyhodit a pak podle toho objednat ty správné.
Jinak s kvalitou zpracování jsem taky velmi spokojen a mile mne překvapily nerozbitné plasty. Čekal jsem ty křehké co praskají pohledem , ale tyhle snesou fakt hodně. Zkrátka i když je to Čína, na Čínu to vůbec nevypadá a když, tak na východní část, která je blíž Japonsku