Zazimování se u mě nekoná. Jezdím dokud je sucho i v mínusových teplotách. V Praze se to dalo skoro pořád, teď co bydlím na venkově a dojíždím příležitostně do Prahy cca. 35km to je už drsnější. Mám deku, ledvinový pás a snowboardovou bundu, na ruce lyžařské rukavice. Kvůli všem těm hadrům navíc jsem pořídil i kufr
http://www.motosp.cz/e-370n-kufr-givi-c ... 19486.html (tohle je nový typ). Přidělal - spíš přibastlil jsem ho zapoužití dodávaných příchytek, že jedna se opírá o druhou, ale kufr zatím drží fest. Teď mě chtějí vyhnat se skútrem na parkoviště před domem, mám ho v chodbě u sklepa a tam by prý překážel při požáru domu
Bojím se, že venku by mi zrezl, nebo mi na něj někdo vztáhl ruku za mé nepřítomnosti.
Přemýšlím o ochraně plastů, pneu a kovových částí před účinky posypové soli.
K tématu drnčení plastů. Tohle je věc, která mě stále více štve. Na hladkém asfaltu je to pohoda, ale jak najedu na dlažbu tak se pod budíkama a štítek rozdrnčí. Stačí, když na něj přitlačím rukou a je ticho. Nevím, zda mi v rámci záruky drnčení odstraní. Nechci moc laborovat s záslepkymi na štítku, abych je neulomil nebo neožvýkal, ale šrouby pod nimi potřebují dotáhnout. Četl jsem tu na fóru, že nejsem s tímto problémem sám. Pomohlo jen dotažení štítku? Jak jste sundali krycí plastové záslepky?