Zdar!! Já s palivoměrem moc problémy nemám. Neukazuje dobře, ale ani takové hrůzy jako vám.... Mě sedí na plné, po cca 70km začne pomalu padat... za půlkou nádrže padá zase rychleji. Jak lízne červené pole najedu ještě cca 30-50km a mezi tím tankuju 4-5litrů. Jde o to, kdy jedu tankovat. Na nádrž od plné do červeného pole najedu kolem 150km. Spotřebu neřeším, ale je obrovský rozdíl v provozu po městě, mimo, počasí a pravá ruka... Taky jak často a jestli jezdíte na sytič!! Po Praze bych i věřil ty 4litry. Já jezdím myslím za 3, možná míň.. Jak jedu s mojí, 4 mi nestačí. Protože to zase musím víc hnát do kopce. Budu to muset při příštím tankování změřit.
Zkrátka, jak jezdím s pravou rukou za půlkou možností, žere to jak auto. Ale já jsem "krajinkář":) Ja jedu tak, abych stíhal sledovat okolí...(ženy, stromy a slečny
)
Jinak mám najeto 2760km. A EHM mě lidi s autem bez zástěrek... V dešti, který je teď pořád je to vážně skvělý za nimi jet. A zástěrky dnes nemá téměř žádné auto. Ale do práce já pojedu busem nebo autem až napadne sníh:)