Zdravim mate nekdo zkusenost s vyrobou nahradniho klice na kymco..byl sem ted u zamecniku a udeleli me asi tri duplikaty a ani jeden nefungoval.. Da se nedke sehnat treba jen kymco klic bez ryti do ktereho me v zamecnictvi vyrejou duplikat meho? dekuji za rady a tipy..
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
Ahojte. Moje Kymco mám už tretí rok, najazdených cez 6 000 km a celková spokojnosť. Chcem sa vás opýtať, či sa obmedzenie výkonu /restrikcia/ vzťahuje iba na skútre s objemom 50ccm, alebo sa týka aj vyšších kubatúr. Konkrétna otázka teda: Je výkonovo obmedzený skúter Kymco Agility City 125, a ak áno, akým druhom restrikcie?
Kolega měl teď v servisu agility, najeto 1240 km. V podstatě nový a nezajetý skútr. Říkal, že mu nestartuje. Říkal jsem mu, že to bude nějaká prkotina a nakonec výměna palivového čerpadla. Smůla, stane se.