Mám oře doma ve stáji, ale ptám se: Měl jsem raději než čínu koupit Wave? A hned odpovídám, ne!!!
Chlapi, měl bych založit téma k novému skůtříku, nebo co to je, ale nemohu začít tak směšně. Závistivci by se smáli, socky solidárně tlačily slzy a konkurence pukala vzteky.
Včera jsem čekal doma na YUKI Snake 125 a auto s přívěsem a na něm moto skutečně dorazilo včas. Sundali jsme ho na zem. Mechanik ho nakopával, roztlačoval, prosil a hrozil, ale motor nenaskočil. Lépe řečeno, většinou vždy blafnul, ale neudržel otáčky a zhasl nebo se zadusil při přidání plynu. Svíčka mokrá, sytič na max - nic. Pak se svíčka osušila, dokonce pálila zapalovačem - nic.
Po téměř 90 min. představení a konzultaci s šéfem prodejny v ČB jsme se dohodli, že strojovnu dáme do sklepa ohřát. Prý mu nesvědčila ta jízda v zimě. Neměl jsem čas čekat, až se mašina ohřeje, proto jsme řešení odložili....
Netušil jsem, že tento pokrokový čínský stroj má jednu vychytávku navíc - a to i mrazovou pojistku. Když teplota klesne na nulu, nedovolí jezdci odstartovat. To na svých HONDÁCH JISTĚ NEMÁTE.
Nemám tolik času, abych šel teď do sklepa startovat. Snake je v kóji, musí se vyvézt k oknu a na to je třeba vhodná příležitost. Sousedi asi neuvidí, neuslyší a neucítí rádi, že tam běží tam úchvatný výbušný motor.
Jinak jsem spokojen. Za ty peníze dobrý.
Další zkušenosti už asi popíšu v samostatném tématu.