No, tak BMW GS to asi nebude, abys polknul km, co najedes na nadrz a chlastal bez zastavek z camelbagu.
Myslim, že Benešov je pro tuhle motorečku akorát. Primárně město, okoli a sem tam odskok mimo, myslim ze tak do tech 50km neni, co resit, dal uz je to tak na vikendovy vylet:)))
Mrkni na tohle:
https://maps.google.com/maps?saddr=th%C3%A0nh+ph%E1%BB%91+Phan+Rang+-+Th%C3%A1p+Ch%C3%A0m,+Ninh+Thu%E1%BA%ADn,+Vietnam&daddr=Da+Lat,+L%C3%A2m+%C4%90%E1%BB%93ng,+Vietnam+to:M%C5%A9i+N%C3%A9,+Phan+Thi%E1%BA%BFt,+B%C3%ACnh+Thu%E1%BA%ADn,+Vietnam+to:Phan+Rang+-+Th%C3%A1p+Ch%C3%A0m,+Ninh+Thu%E1%BA%ADn,+Vietnam&hl=cs&ie=UTF8&ll=11.439647,108.638306&spn=1.052565,1.234589&sll=11.49752,108.639679&sspn=1.05235,1.234589&geocode=FWi8sAAd5xJ_Bim_fqT8DtBwMTH6Ow9ue2Mzdg%3BFUMytgAdSfF2BimxiAny_hJxMTEw-StniyJfrQ%3BFdrTpgAd0FR0Bim1lnx_TI52MTEkBwLBcmtAGg%3BFWi8sAAd5xJ_Bim_fqT8DtBwMTH6Ow9ue2Mzdg&oq=phan&mra=ls&t=m&z=10je to behem 4 dni, jeden den do Dalatu, druhy den jsme jezdili kolem Da Latu, treti den jsme jeli do Mui Ne (180km) a zpatky... ja si fakt nemuzu stezovat, na jinych prckoletech jsem jezdil taky
No, pravda, zadek se mi potil, ale to se poti i v klimatizovanym aute, kdyz se na nem sedi:)
a pak na obrázek, který přikládám: myslim, ze to vyjadruje pocity docela jasne:)
po dokonceni vyletu jsem pro zajimavost zkontroloval co se kde uvolnilo, jak je na tom olej atd.. vsechno uplne naprosto v pohode:)
Honda ma nejakej testovaci kousek, kdyz jsem kupoval ja byl ve ValMezu a myslim, ze putuje mezi pobockama... nejlip kdyz vyzkousis:)
aa tady psal jeste steve... tak to jsem si nevsiml:) na dalnici bych nevyjel snad se skoro zadnym skutrem:) co se tyka semaforu a toho, co pises, vzhledem k tomu, ze asi sbiram houby kolem silnice a neocekavam od stroje a ani nejezdim trista z mista, jako to vetsina prazskych kolegu a martanu ze satelitu se znackou S dela jak v autech, tak na skutrech a pak brzdi na cervene jak ocasi a nejlip jeste troubi na toho pred tim, proc stoji ikdyz maji vsichni cervenou, tak jsem asi takovou situaci s razenim snad nezazil. Zvedal jsem takovy ucho ze silnice, variator mu nepomohl, proste magor v kolone, ale mas pravdu, pri nepredvidavym, bezmozkovym, arogantnim, agresivnim, stylu jizdy ala prazak ci stredocech, je to fakt o hubu, pak je otazkou, jak jezdis a jak chces jezdit... a podle toho vybiral stroj:)
Ja s tim problem nemam, proste predvidam divam se pred sebe okolo sebe a jsem v pohode i v centru mesta... je pravda ze kolem je to asi lepsi na cemkoli:)
Pravda, ze asi nejbezpecnejsi bude skocit do auta nebo na motorku s variatorem a jezdit se stadem prazaku a Satelitaku, a jinych naplavenin, co nezvladli zivot v praze a museli odejit kousicek za prahu, otazkou je, kdy prijde ta skala a pak tam tohle stado spadne i se svymi SUV a variatory, doufam, ze me neseberou s sebou
vsechno ma svoje, vyzkousej to, vyzkousej si to venku, vyzkousej si to ve meste a sam budes vedet, co je nejlepsi pro tebe... na foru toho moc nezjistis:) nazory jsou obvykle vyhraneny a nic mezi... viz muj prispevek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.