od Kuro » 06 led 2014, 09:16
Zdravím všechny majitele Wave a přeji mnoho spokojených km.
Konečně jsem se odhodlal a rád bych se stal dalším členem této malé, ale přesto unikátní komunity. Už skoro třičtvrtě
roku pročítám Vaše vlákno a jsem rád, že existují motorkáři, kteří neupřednostňují velký obsah a rychlost. Když jsem vybíral stroj který si pořídím,tak jsem prošel vším,co tady asi všichni.Má kriteria byla jasná-spolehlivos,slušný výkon,spotřeba a jednoduchost.Díky Vašemu vláknu padla volba na Wave.Je to vlastně má první motorka po všech strojích které jsem kdy měl,která je funglovka.Pravda,láska ke starým Jawám,která mi zůstala z mládí stále trvá,ale Wave
mám hlavně na dojíždění do práce v létě 30km tam a 30 zpět.Zatím nemám moc najeto cc 2000km,ale největší spokojenost.Co se mi na ní líbí nejvíc jak říkám já,tak tahle včelka nezná kopce.Na svůj obsah a výkon má neuvěřitelný zátah.Snad jediné co bych jí vytkl je,že se z táhlých kopců nedá vyřadit,ale to už je uděl všech dnešních motorů.
Když to vše shrnu,tak jsem měl velké štěstí,že jsem ji koupil.Bral jsem totiž poslední kus na Jarově a udělal dobře.
Zatím jen spokojenost.Teď sice odpočívá v garáži,ale už se těším na jaro,až se opět projedu.
Jinak přeji Všem hlavně zdraví a neutuchající lásku k ježdění.
S pozdravem Ivo.