od ChipNF » 04 čer 2013, 15:26
Milan: No, pri te 80 to vylezlo pri prvnim tankovani na 1,95 to jsem jel proti větru a zpatky v desti, vubec nevim jestli ve vetru, po vetru, za vetrem, ale bylo to taky 80km/h a snedlo to 1,7 me z toho vyplyva, ze kdyz se to vic toci, tak to vic zere, ja se pri razeni nepohybuji v rychlostech, ktere jsou vyznacene na tachometru pro dane rychlosti, ale spis o jednu rychlost min. Myslim, ze to neni ani podtocene, jeste to jede a tahne. Ani mi nejde tak o spotrebu, jakoze se mi spis jede prijemneji a plynuleji a chudak motor nehulaka a nevibruje, ale co jsme jeli spolu, tak se mi zda, ze jezdis asi stejne, ale razeni jsem samozrejme nevidel.
Jinak zadek me z toho neboli vubec, spis trochu nohy, z toho jak je davam k sobe, aby mi na ne nefucelo a tak, ale zvykam si, na zidli nebo v kresle je zase roztahnu:) Jinak kdyz se podivas na mapu Hronov, Hradec, Praha, tak jsou to vsechno skoro tri rovny useky, takze jsem videt nemusel, proste jedes rovne, jina auta nedohanis, tak neni co resit. Horsi to je s dirama, nedejboze s dirama, co byly pod vodou. Me se podarila vymest jen jedna mensi nastesti. Jinak me o oproti motorce prekvapilo to, jak zle Wave po zmoknuti brzdi, bacha na to, radeji namackat osusit a nespolehat na predni kotouc moc na posledni chvili. Na masine, jsem takovy problem nemel, ale vepredu byly kotouce dva, kolo 19palcove a take sirsi, takze kotouc byl trochu schovany pred primym strikanim, tady spise kotouc trci do strany, nebo je zaroven s pneumatikou... tak to bude asi tim.
Myslim, ze u jinych skutru, ktere maji mensi kola, a kotouce jezdi skoro po silnici, to musi byt jeste vetsi katastrofa.
8steve: podle me a podle podivneho mereni, je svetlo napojene na magneto, nezavisle na baterce a jakymkoli usmernovaci... coz me prijde narozdil od normalnich stroju, temer dokonale a naprosto jednoduche, dokonce to i sviti dost dobre, na to jaky je to system primitiv. I to ze startujes bez svetla a svetlo se zapne jak se roztoci motor... coz u normalnich novych motorek ani skutru nebyva:) Nemas nejake schema pro innovu?? at mam predstavu?