stejne je to dobrej bordel, kdyz nekdo ma MAN a ja mam treba AUT:) Tady jde videt jak to v te nasi zemi fungunefunguje:)
at si rika kdo chce co chce, podle vykladu zakona je to AUT a s beeckem na to muzes. Myslim, ze i soud by clovek vyhral, minimalne do te doby dokud zakon nezmeni, nebo neupresni.
myslim, ze diky tomu ze uz ji ted pisou jako MAN, se prestava dovazet a prodavat.
jak jste si ze me delali srandu se tou spotrebou, tak dnes tank a zase 1,35. Vsechno ujeto ve meste. Tlaceno nula, max na zachode:)
jak pise steve o tom razeni, opet... je to o zvyku a o predvidani a co tady psal milan o rychlem prerazeni ze 4ky na 1 pro rozjezd pri dojeti na cervenou a prebliknuti na zelenou, bych povazoval za nejvetsi problem, ale stalo se mi to zatim tak 5x, jinak dojizdim skoro na kazdou cervenou na 4 a kopu neutral. je to pohodlnejsi nez podrazovat na jednicku.
co bych wejvu asi nejvic vytknul jsou zadni pruziny a tlumice a myslim, ze to budu brzo resit. chtelo by to tvrdsi pruziny, nebo je aspon nejakou podlozkou napnout, ale to je reseni naprdlacku. Divam se po nejakych tlumicich a pruzinach z normalni motorky, co by tam sedly a mely podobne zdvihy.
pak tady psal steve o foukani... myslim, ze wave ma lepsi ochranu nez innova, vcetne bot pred vodou. ja budu resit foukani na kolena nejakymi nakoleniky, ale budou site samo domo pripinane kolem nohou suchym zipem v kombinaci s gumou s protiskluzem.. bude to nejaka riflovina a na to neco jako cordura a na to treba zase riflovina... vidim to tak do puli stehen a lehce pod kolena:) ty nakoleniky co se prodavaji v obchodech za tri stovky se mi nelibi, protoze se musi prevlikat, a domotorkarskych kalhot uz nevlezu a kdybych vlezl, tak myslim, ze budu vypadat jako ychtyl s tim, ze by to asi vlna stejne uz neuvezla