od MartinFM » 22 zář 2015, 15:39
No uvidím,zeptám se mechanika na servisu,co mi na to řekne,a jak píšete,budu jezdit dál,snad si ten motor ještě časem sedne.Motor nemá žádnou paměťovou kartu,že podle toho jak jezdíš prvních 500km bude jezdit furt.Každý odborník ti řekne že zajíždění blbost ani přežitek není,akorát to není třeba přehánět tak jak kdysi-kdy byl od novoti celkem špatně obroben a během záběhu se třeba i několikrát hryznul-a po zchladnutí to zas jelo.hlavní rozdíl je,že když tomu dáváš hned od prvních km velkou čočku,tak se vytvoří větší vůle,motor je hlučnější,víc žere(i olej),ale zas dosáhne cosi vyšších otáček a líp do nich letí.Ale těch větších vůlí na něm můžeš dosáhnout kdykoli,když ho budeš řádně honit.Jinak se udává,že motor dosahuje max. výkonu až po x-tisících kilometrů,podle typu.I když že by mi to potom začalo jezdit o 20km/h rychleji,tak tolik naivní nejsem,to ani omylem.
Uvažoval jsem i o malossi variátoru,ale nechce se mi do toho hned zanova cpát další tisíce,uvidím časem jak se to vyvrbí.
Jo a nevím proč tu furt taháte ty asiaty?Vision je vyroben v Itálii,řek bych že jich tam i nejvíc jezdí-a kolem po Evropě,takže by se nemělo počítat s váhou jezdce 50kg-Italové zas takoví vyžlíci nebudou.