Ahojte všichni Višňaři...
..Tak jsme si včera dovezli z Krhové u Val.Meziřící,nového,černého, Višňa..Koupila si ho moje polovička k padesátinám a začala mu říkat Vižník-Svižník..Váží totiž jen 60kg a tak na něm peláší,jako drak...
..Má najeto i s dovozem po vlastní ose 60km,tak je ještě celý surový,ale už ted je z něho celá nadšená a unešená,jaký je to pro ní úžasně idealní a lehoučký stroj...Krásně se ji ho ovládá,díky vysokým kolům 14-16...Až přijdu na to,jak sem mám dát fotky,tak vám je pošlu..Zdravíme všechny majitelé Vižníků...
18.7. edit:Jo a nevíte o nějakém slušném plexi na Višňu???..Ale nějaké rozumné,ne tu výkladní skříň,co se za ní schová dvou metrový chlap..Kluci v Hondě mě říkali,že na to existuje jen velké plexi,které se na to vůbec nehodí,tak se vás tu ptám,jestli jste někde nevyňuchali nějaké rozumné plexi,které by tam šlo namontovat a hodilo se i trochu vzhledově..Když tak mě tu dejte na nějaký odkaz a obchod,kde bych ji ho koupil a namontoval..Vždyť mě ju tu moji chuderku šedesátikilovou,odfoukne ten větr,co na ni jde a fučí,při tak závratné rychlosti,jako je 75km/hod...