[quote="Sir_Jarek"]Tak přeju další radostné kilometry
1. Výrobcem doporučených 500km se mi zdá málo (to je tak na Babettu smaličkým dvoutaktem) i když věřím, že to motor přežije - ale nejde jen o přežití, ale kvalitní záběh, takže jsem zajížděl postupně od 1/4 plynu prvních 200-300km (do kopce klidně i 30km/h z kopce třeba 80km/h, ale prostě 1/4 plynu), postupně jsem přidával a naplno začal nakládat při asi 1200km a jsou tací, co zajíždějí ještě déle. Ale ani teď to ňák, nehonim.
Čo sa týka zábehu celkom by som súhlasil,ale myslím že rýchlosti pod 60km/h hodinu niesú treba (ak nerátam extrémny kopec). Do kopca by som sa nebál pridať aj s čerstvým motorom.Dôležité je netočiť zbytočne motor,hlavne keď nieje poriadne zahriaty. 60tka na Visione je fakt pohodová rýchlosť aj do stúpania,je to jeho optimum.
K tým vibráciám medzi 50-60km/h - to je variátor,vibruje remeň. Od 60 to prestane lebo sa variátor už naplno otvorí,remeň ustáli polohu a je zasa našponovaný. Bohužiaľ je to práve pri mestskej rýchlosti a pri jazde v meste ustálenou rýchlosťou som to často cítil. Na toto som sa zameral pri mojej skúšobnej jazde lebo to robil aj môj bývalý Keeway... Som rád že časom sa to lepší (aj vibrácie na voľnobeh).
Mimochodom momentálne je čakacia doba na Vision-a asi mesiac a nikde na predajniach ho v podstate nemajú...