8steve píše:jasne, asi to jde. ale ja na to koule nemam. neprijde mi to bezpecny do kopce te tlaci i nakladaky, na rovince to musis hnat na plno, aby te vsichni nepredjizdeli. a ve dvou uz je to uplny des, aspon pro me takovy jezdeni povazuju za adrenalinovy sport. nic proti. a pcx ma vetsi vykon, takze to mozna neni takova tragedie, ale na vision to sedi.
Kokeš píše:Pánové je vidět že nemáte zkušenosti s malým skutrem od Hondy,drobnosti Honda dodala maximálně do týdne,ale když mi při garančce zničil "učedník" klikovku čekalo se na ni tři týdny a ta která přišla byla vadná z výroby a celé léto jsem nejezdil.
O rok později se situace opakovala a jiný "učedník" strhnul závit v "kozlíkovi" a měsíc se čekalo na náhradní díly.
Aby se to netýkalo pouze mého Leada,Bahňák měl toho svého z výroby z vadným předním kolem,když po měsíci přišlo nové,mělo stejnou vadu. (špatně přivařený ráfek na disk)
Závěrem už jenom drobnost,asi po roce od koupě mi přišel z Hondy dopis abych se dostavil do nejbližšího servisu že byla zjištěna výrobní závada na Leadech od XX do XY a bude mi odstraněna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků