dacambary píše:Mountnul jsem plexi....
Ty se v těch dárcích pro Vižníka činíš
a já pořád nic, jen mu kupuju benzín (zato značkový, aditivovaný = mls pro čtyřtaktík
). Takže se přidávám ke gratulaci
Při té vertikální poloze to vede vzduch spíš bokem, což je u nižšího plexi jedině PLUS; a esteticky mi to nepřijde nijak rušivý, naopak, u řady zejména městských skútrů bejvá často dost kolmo (stejně jako na některých četnických motorkách), takže sice to nevidim na živo, ale jestli ti to funkčně vyhovuje, tak bych to tak klidně nechal. Určitá možnost by možná byla - pokud to držáky umožní - vysunout jakoby spodek plexi víc dopředu, přičemž vršek by zůstal zhruba na stejném místě, takže by se zvětšil sklon, ale bylo by dál od Tebe.
Taky koukám, že Ti montáž plexi trochu rozšířila umístění zrcátek - to se může hodit, já často vidim v půlce zrcátka rukáv vlastní bundy (ale s užšíma zrcátkama se zas skútřík líp protáhne stísněnym prostorem).
Na závěr dotaz: na fotkách už podruhý vidim nějakou nabíječku - to ti zlobí baterka nebo máš elektroskútr
Bejvávalo (v rozmezí cca 1985-1993): Moped Stadion, "Pionýry" Jawa 50 typ 20 (s plechama), 21 (bez plechů), 23 Mustang, Jawa 90 Roadster, ČZ 175 upravená na enduro, Stella, Babetta 210
-pauza-
Simson (2008-5/2012), Honda Vision 110 (5/2012-)