Já pro ženu pořídil SH 125, aby mi neničila Beverlinku, ta je hlavně moc těžká a do města ne zcela vhodná. U SH žena(spíše DRAHÁ polovička) nemá s ničím problém, navíc je to stroj hodně podobný minulému LEADovi (dnešnímu Vision). Jen trochu líp jede, má větší dojezd a hlavně výrazně líp brzdí. A samozřejmě 16'' kola. Dnes už bych do menších nešel. Všude jsem to slýchal jako takovej kec, že kdo to má, tak to vychvaluje jen proto, že to má. Prostě jsem tomu nikdy nevěřil. Ale je to bohužel (vlastně bohudík
)tak. Jedu, vedle mě v mém pruhu auto(taková městská klasika a nešvar), nemohu si zvolit stopu, vymetám vše..., a ono nic, ten očekávaný drkotavý/skákavý pocit se tu nedostavuje.
Ten Vision není špatnej stroj. 3ks jsme zkoušeli, jeden málem koupili, ale přišly dovolené a utekl mi "z lopaty", tak jsem se už namíchl a koupil SH, protože ne každý Vision jede do kopce 80, ale jen málokteré SH těch 80 do kopce nejede. Samozřejmě, že jsem vzal to dobře zajeté SH, co do Ždánickýho kopce jelo 80 a ještě jsem nebyl na konci s plynem.