bodyia píše:Tak první garančka za mnou. V Dukla Pardubice, 1070 CZK.
Ptal jsem se na ty vibrace a prý je to normální, nic zvláštního na mém vozidle neshledali. Taky jsem se zmínil o palivových čerpadlech pro SH/pcx a prý zatím neměli na tyto stroje žádnou reklamaci bez rozdílu typu. Uvidíme budoucnost;)
btw: úplně si nepamatuju záruční podmínky, ale honda má nějakou asistenční službu? odtáhnou na vlastní náklady a tak?
radkocernohous píše:Takže po urgenci u Honda CZ, skútr - čerpadlo "opraveno" během 10-ti dnů (paráda).
Ovšem následovalo obrovské zklamání.
Nabral jsem plnou nádrž. "Mistr mechanik" si nezkontroloval těsnost čerpadla v nádrži, takže jsem jenom bezmocně stál a díval se, jak mi cca 2 l benzínu tečou skrz celý skútr na variátor, vzduchový filtr, kontakty, pneu ...
Jsem zvědav, co ten zatečený benzín udělá s plasty, konektory ...
Odvezeno zpět do servisu s příslušným komentářem.
Představa, že bych si toho nevšimnul a jel, tak mi to "blafne" přímo pod zadkem...
Takže, když budete mít ten samý problém co já - palivové čerpadlo, nechejte si v servisu dočerpat nádrž do plné, aby jste zjistili těsnost čerpadla.
Podle mě, v dnešní době mají všichni akorát spoustu řečí. Kvalitní moto, kvalitní servis atd.
Nejraději bych jim skútr vrátil a chtěl zpět peníze, popřípadě nový (má důvěra v Hondu je nyní na 0).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků