Tak dnes dovezl kolega v práci nové SH125i. Protože to koupil na moje doporučení, hned jak přijel ráno do práce, když jsem to viděl, vytrhnul jsem mu to z ruky a jel se projet kolem komína (k této reakci přispěl i fakt, že mám absťák, protože mám svojí v Hondě na výměnu několika plastů).
On se nebývale usmíval a já ten úsměv nebývale chápal
Poznatky - kdo má SH 2013, má krásný, lesklý, nový, vonící SH.
Jel jsem na tom jen chvilku, ale myslím, že první metry to má jakoby okamžitější reakci na plyn, než moje 2010. Netroufám si tvrdit, ale možná pak po pár metrech je ten menší výkon znát. Ale na youtube jsem zase viděl video, kde nové SH jede rychleji, než 2010.
Je to taky o zajetí, tohle nebylo zajetý. Takže myslím, že to pojede asi tak stejně, každopádně to má krásně tiché startování, jenom se mi to nějak hůř klopilo do zatáčky, jakoby v určitém náklonu přišla nějaká hrana, přes kterou se bylo potřeba dostat. Nebo se to klopí líp, ale já na to nebyl zvyklej. Nevím. Každopádně, všechno precizně zpracovaný, tady je to asi ještě preciznější, než u 2010. Tolik první poznatky, je to prostě pořád SH, ale hezčí, modernější a spotřeba je taky - jak píšete - lepší. prostě pokrok našeho miláčka, je zase o něco dospělejší. Všem "dvatisíce-třináctkařům" velká gratulace
Jsou to mazlové