mailo píše:sh125i
Tos měl nechat. Ženský na jizvy letěj
mailo píše:sh125i
mailo píše:Jezdic: to teda nemohl holky leti na jizvu co mam na hlave 29 stehu a ne tady na pindourovi toto kluci jak si delate ty drzaky na tasky , kdo by mi je udelal zaplatim ? diky
Losky píše:Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
Losky píše:Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
Jezdič píše:Losky píše:Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
Mate v Boleslavi tvrdy silnice. .-)
malagelo píše:cau chlapi , naskytla se mi možnost koupit honda sh 125 za 35000kč je koupený v česku jako nový rok výroby 2011a má najeto 14500. majitel asi jezdil i v zimě pač je trochu rezavy na výfuku a tak podobně.
chci se zeptat je to dobrá koupě ?? váš názor
mailo píše:TAK vcera prvni garancka a dnes me sejmul chlapek nova v haji, a skutr to ani nemluvim radsi hlavne ze sem ho dal doporadku po skrabnuti v garazi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků