Ta Honda z inzerátu vypadá fakt dobře, i cena je šikovná. Jestli jsou kilometry pravdivé nebo ne, to je asi nezjistitelné, ale jde spíše o to, v jakém je stavu. Takže osobní prohlídka to jistí, stejně jako svezení. Ale na první pohled vypadá nadějně. A to i kdyby měla o něco víc najeto. Jen bych rád věděl, jak má udělané to vyhřívání sedačky... To přece do SH není montováno standartně? Nebo snad ano? Ono to totiž na té fotce vypadá spíše na nějakou "domáci práci" nebo v lepším případě udělané v servisu z dílů k tomu určených, ale dodatečně. Hlavně aby to fungovalo, vydrželo a někde to cestou nezačalo doutnat...
. Jinak k té pojistce... Mám Allianz a i když mám jen 50 ccm, platím povinné a havarijko s živly, krádeží, zvěří, vandalismem, živelnými pohromami necelých 1.500,- za rok. A když jsem měl havárku a odnesly to hlavně plasty, přijel chlap, nafotil, sespal seznam dílů, co je třeba vyměnit, doporučil, abych trval na výměně, ne jen přestříknutí, dílů, v servisu udělali svoje, zápis s fakturou a fotkami vyměněných dílů zaslali na pojišťovnu a ta to obratem zaplatila. komunikace v pohodě, rychlá a vstřícná, stálo by mě to jinak nějakých 15.000,- Kč. Takže havarijko rozhodně doporučuji, ať už je to jakákoliv pojišťovna. U dražších strojů bude samozřejmě to havarijko v jiné cenové relaci, to je mi jasné. Ale i tak je dobré ho míš, natož v dnešních poměrech (snad mě moderátor nevymaže, že jsem odbořil od tématu SH).