Chlapi, jak jste tu mluvili o havarijku, tak se pletete. Kooperativa se specializuje na havarijko motorek. A 125-ka vyjde několikrát laciněji, než u jiných pojišťoven. Já platím za povinné+havarijní sezónní+živel+krádež bratru 3700Kč ročně. Ano, čtete dobře. Toto číslo se bude mírně hýbat v závislosti na místě bydliště, věku řidiče a tak, ale velké rozdíly v řádu desítek procent to nebudou. Zavolejte si tam, nejsem tady na fóru jediný, kdo u nich má havarijko na 125-ku s touto (nebo podobnou) cenou.
Další věc - minulé léto jsem to položil - Kooperativa po dohodě se servisem Honda vše opravila velice rychle, oprava stála 30000Kč - většinou plasty, páčky, prostě bylo chycených víc dílů... pojištění mi pak zdražili asi o dvě stovky... Takže pohoda, spokojenost. U Allianz (u které mám veškeré ostatní pojištění díky špičkovému plnění) by ten skútr opravdu stál deset tisíc na tom havarijku...
Jinak dobře, že se to tu díky vám 2013-kařům rozjelo, aspoň bude na nějaký případný sraz dostatek SH-ček, loni jsme to museli odpískat... mějte se SH-čkově