Na váhu jsme nastejno, mám verzi 2013, jede to jako čert. Po rovince kolem 100, do kopce podle prudkosti 60 - 80. Z kopce 120, volným pádem určitě ještě víc
Co se týká najetých Km, nemám zkušenost. Možná se zde dozvíš tradiční - prodejce pravděpodobně jak je u nás zvykem dal na net mírně poupravený údaj, ve skutečnosti to má najeto určitě víc a pod.
Že by skutr za více než dva roky měl najeto tak málo je sice možné, ale nespoléhal bych se na to. Za dva měsíce, co SH mám, jsem jen tak pro radost najel 4000km - v pátek jedu na druhou garančku.
SH je dobrá volba, leju do toho benzín (a to zase né nějak moc, se mnou to jezdí za 2.6 - 2.7 l / 100 km). občas ho opláchnu od prachu (asi není nezbytně nutné, ale vypadá to líp

), čili údržba spočívá jen v garančkách, případně výběru plexiskla, zásuvky 12V, obalu na navigaci a pořádného řetězu s pořádným zámkem.
Pokud jsi z České Lípy a okolí, není asi problém ti kraSHavce předvést, sedneš si na něj, bude ti jasno. Případně zajdi k
nějakému prodejci, rádi ti ukážou nové SHčko, vždyť to nemusíš hned kupovat, já byl u prodejce 3x než jsme si plácli, jsou na to zvyklí.