Tušil jsem, že vás bude zásuvka zajímat
Fotečka bude jen co ji vytvořím, popis možná bude stačit :
Každý máme jiná kriteria kam zásuvku zabudovat a jak.
Nejprve mi bylo nabídnuto pod sedlo, pak jsem se já optal zda by to šlo do kastlíku pod řidítkama - ten co se nezamyká a tak se skoro na nic nepoužívá.
Přihodil jsem ještě přání, zda by to šlo zapojit tak, aby zásuvka nefungovala když motorka neběží a to proto, abych si nevytloukl baterii na startování jen proto, že jsem si zapoměl něco na nabíječce. Do zásuvky mi tedy jde proud jen když jsou zapnuté klíčky.
Takto jsem to chtěl já, nepochybuji o tom, že vám servis vyhoví, když zásuvku budete chtít mít napájenou trvale nebo v prostoru pod sedačkou.
Do kastlíku je možno sáhnout a vytáhnout ven dvoulinku, která končí právě tou zásuvkou. Nemám tedy zásuvku natvrdo zabudovanou do panelu, ale jako pohyblivý přívod.
Cenu neřeknu přesně, protože zásuvka byla instalovaná při provádění garančky. Část hodin tedy byla za garančku, část za montáž zásuvky (jedna normohodina 400kč). Materiálem mám uvedeno cenu zásuvky 207 kč plus spotřební materiál je 100 kč, ale ani zde nevím co přesně se spotřebovalo na zásuvku a co na samotnou garančku.
Uvedené ceny jsou bez DPH. Foto časem dodám.
Teploty na ježdění jsou nic moc, pomáhá mi jednak moje vlastní přírodní izolace
, dále pak funkční termoprádlo, teplé zimní rukavice a pokud to fouká moc studeně, pak pod žlutou vestu přijde ještě plachta bublinkového igelitu, to pomáhá dost.
Nejdelší trasu v kuse jsem dal v sobotu, z České Lípy do obce Svahová nad Chomutovem a zpět, celkem přes 220 km. Silnice suché - to by se vám líbilo. Pouze posledních 200m k horskému hotelu po náledí pod sněhem - to by se vám nelíbilo
Do kopce snadnější, než z kopce. Dopadlo to dobře.
Tam jsem jel přes Litoměřice, zpět po dálnici přes Ústí n/L. Na dálnici to dalo kolem 100 km/h, z kopečka 115, do kopečka 90. Ve žluté vestě jsem neměl problém, pouze jeden autodobrák předjel, přibrzdil a jal se provádět vydatný ostřik skel, čili plexi helmy jsem měl také opláchlé
Předpokládám, že předchozí verze s vyšším výkonem motoru jezdila o trochu rychleji, mě tohle stačí.