Bomba! Další SH v Brně, super! Vítej na fóru.Vezmu to odzadu - já přemýšlel, čím to zabezpečím, no a tak dlouho jsem vybíral, až jsem si řekl, že kdybych koupil OPRAVDU bytelnej řetěz, tak mi zabere půlku místa pod sedlem a má mnoho kg... vím, je to bezpečný, ale toto monstrum se mi tahat nechtělo. Nakonec jsem šel do takovýho článkovýho hada s lanem uvnitř, ale vzal jsem douhej, 180cm. Dá se stočit do klubíčka a ještě se mi pod sedlo vejde videobrašna... ale každopádně,
když jdu někam na pár hodin, VŽDY to zamknu tím řetězem, nejlépe k něčemu, pokud to nejde, tak to hodím aspoň na zadní kolo...
Parkování v Brně: Ptal jsem se hodněkrát měšťáků i státních policajtů - vždy
řekli, že bych na chodníku neměl být, ale pokud je to šikovně někde, kde to nepřekáží, tak to tolerují. Pracuju přímo v centru a parkuju zatím bez problémů třeba:
- u Besedňáku na chodníku
- na rohu Joštové a Opletalovy na chodníku u klandru
- vím o Beverlyně, co stává často skoro u Steinhausera na Joštové
- mohl bych pokračovat -
v podstatě se snažím to dát vždy někam, kde to co nejméně překáží, prostě někam stranou, aby to nebylo pěst na oko. Jinak ano - na Cejlu bych měl trochu strach to nechat déle
Jedinej případ, kdy Ti opravdu musí dát pokutu je ten, když je na Tebe někdo ze soužitíchtivých důchodců zavolá - to potom není šance, oni musí konat na základě "udání".- Kdes top koupil? Za kolik? Za těch aktuálních 69900? A jakou barvu? Ať slouží a hned napiš pocity. Jsem rád za každé nové SH, víc hlav víc ví.
Jo a nevím, jak na tom teď budu časově, ale
pořád myslím na ten SH srázek, nemusí to být nic velkýho, mám to pořád v merku, nepotopil jsem to v žádném případě do zapomnění