od Chipso » 30 pro 2023, 15:37
Ahojte.
Ozývam sa po nejakej dobe.
Na prvom servise mi namontovali originál plexi a chrániče rukojeti, plus som si kúpil deku termoscud.
Co sa týka plexi, tak fúka podstatne menej/skoro vôbec , len som si teda všimol, že sa ten vzduchový vak uzatvára na chrbáte, kde mi je tým pádom trochu zima. Ešte to originál plexi ma výšku, kedy končí veľa ľuďom na úrovni očí, má na okrajoch silikónový chránič, ktorý sa dá odstrániť, tak potom ten výhľad cez hranu plexi nejak nevadí. V lete skúsim kúpiť nižšie od kappa.
S blastrami a zimnými moto rukavicami už ani nepotrebujem vyhrievané gripy, o ktorých som uvažoval, na druhej strane jazdiť celý deň, tak ich namontovať asi nechám.
Držiak od navigácie m style som namontoval na nozicku držiaku plexi, tam to nijak nezavadzia. Asi jediná taka mala nevýhoda je v blízkosti držiaka ku plexi, kedy sa ten telefon trochu horšie vyberá z držiaka.
Čo ss týka tej deky, tak je fajn, ale je zima na bočnú stranu zadku/stehien, čo sa dá riešiť dlhšou bundou /kabatom. Pripadne som si kúpil dlhu pláštěnku v palcových odevoch, ktorá stehna tiež dobre kryje a tým pádom na nich tam zimu nepociťujem. Ešte keď mám tú deku úplne natiahnutu na seba, tak mi fúka na pravé stehno cez otvor ku prístupu k ovladaču na štartovanie. Toto riešim tak, že tú deku mam v tom mieste trochu pokrcenu (nie je vysponovana), potom tade nefuka.
Každopádne keď si dám ešte termoprádlo pod nohavice, tak sa dá (s dobrou bundou) jazdiť, až kým nemrzne.
Chcel som sa opýtať, ako ďaleko vám sieti hlavné svetlo pred skúter? Ja mam pocit, že len nejakých 15m možno, takže hoci skúter svieti dobre, tak vidím len docela krátko pred seba (bez dialkacu, ktorý svieti super, ale nechcem oslnovat). Ide mi o to, či je to normálne, alebo si to mám nechat ísť nastavit do servisu.