No hurá, tož vítej
BTW čím se liší model Sporty od mého (nejspíš) "Lazy" ? Má ostřejší variátor nebo už z výroby sportovní výfuk?
Ale co, já su taky se SHemíkem spokojený...
Desper píše:Budou, jen jsem přijel pozdě, byl v práci a byl se projet. Večer dodám
Desper píše:Jak na SH řešíte mobil nebo pití? Dá se přidat nějaká kapsička? Jezdí se na tom úplně královsky, ale lézt pro každou blbost do kufru nebo sedla musí být trochu pruda. Nechápu proč low cost PCX to má řešené líp než etalon třídy.
Desper píše:Tady je pár prvních slibovaných fotek:
Dojmy: Zatím fajn, v tom zájezdu bych to asi neměl moc rvát, ale párkrát jsem se na 100 dostal, tak snad to motoru neuškodí
Je možné, že ten spodní práh způsobuje "točení" větru, ten vítr pak dělá fakt všemožné zvuky cestou?
Jinak proč jsem ji vybral: Právě stabilita na těch 16" kolech, spotřeba, kufr v ceně v akci a VELKÁ a dobře nastavitelná ZRCÁTKA což považuju za fakt velký plus v porovnání třeba s Nmaxem, ale to by asi u každého skútru šlo vyměnit. Zatím najeto asi 130km. Včera 70 dnes 60. Pérování je teda docela tvrdé, ale přijde mi, že testovací kousek to pérování měl "měkkčí", tak se to možná časem "rozpéruje". Jinak přechody za mokra jsou o hubu i za chůze, takže s tím počítám
Bohužel to nebyla nabíječka na mobil jak mi v prodejně asi blbě řekli, ale zacvakávátko přední schránky Ta přední schránka je teda hodně fórová a za deště do ní musí zatékat. Naštěstí tam dám max ten mobil (naštěstí vodotěsný) za jízdy a nic tam nenechávám. Kufr dobrý, jen mi teda trvá naučit se ho zavírat, je to taková kombinace pohybů...
Pod sedlem klasika místo na přilbu a to co se do ní vejde. Fučí to teda pěkně a docela by mě zajímalo jestli máte tipy na plexi, skrz které bych nemusel koukat a nějak by fungovalo. Díky
Jinak k tomu nemám co dodat, jezdí to pěkně, zvuky nerozeznám jestli jsou dobrý nebo špatný, ale dělalo jich to hodně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků