dcx píše:Ty debaty nad deckovejma spotrebama chrchlu jsou minimalne usmevny
Ja jsem prave chtel, aby jsi se usmal! Proto jsem se optal. Doposud jsem jezdil po meste za 9l takze ver, ze jestli 2,1, jak nekteri kouzelnici dokazi jezdit (urcite kvuli start stop jenom) nebo 3l je mi uplne putna, ale spise jsem chtel postreh a reakci od nekoho, kdo to ma podobne, abych videl, ze jsou to vazne kouzelnici! Zajizdel jsem jiz 3 fungl nova auta a prave ze spotreba sla vzdy dolu s rostoucimi km a ne nahoru. A nyni muzes za kategorii pcx coz je dotazovana v prispevku ob jeden nade mnou poradit a vyvratit!
Strasak 007 - Za me, ja mel stejny problem, naprosto, ale vzal jsem si plusy, ze cenovy rozdil je mi jedno jedno, ze sh vypada dospeleji, ze,ma kufr vizazove ladici k tomu, ze sh je videt,mnohem mene nez pcx, ze ma 16"kola a sirsi pneu, ze ma ABS (verze co jsem vybiral tedy) a pote v neposledni rade se mi na ni lepe nasedalo a vysedalo a abych nezapomnel, prisla mi lepsi zadni brzda diky kotouci. To ze fouka je pravda, ale me je to nejak uplne jedno a staci mit "chytre" hadry a at si fouka! Byl jsem velice dlouho chvili sudej, chvili lichej, jelikoz pcx jsem chtel dlouho, ale nakonec to dopadlo takto a ABS je opravdu dle meho respektive melo by byt standart. Jezdil jsem celou zimu a nescetnekrat pomohlo! Good luck