Čau borci, mám novy SH 125i s ABS r. 2015. Jsem naprosto spokojen jezdím v sezóně každý den a nikdy zatím nebyl žádný problém a to jezdím docela dost za 2 sezóny jsem najel 14 000 km. Teď budu poprvé měnit pneu na sezónu, koupil jsem Dunlop SCOOTSMART, snad bude spokojenost. Jinak tankuji Shell V-Power Nitro+ Racing 100 a olej buď Repsol Moto Racing 10w-30, ale vyhovuje mi více Castrol Power 1 Racing 10w-30. Spotřeba je velice zajímavá. Natankuji plnou nádrž za 240kč a nejedu 220km, což sám nechápu, ale nikdy to nebylo jinak pouze při jízdě ve 2, tam už to bylo jinak. Navštěvuji pouze autorizovaný servis Brno-Řečkovice a jsem naprosto spokojený. Nemám vůbec nic co bych mohl vytknout, žádnou špatnou zkušenost, nic mi nechybí. Co se týká ABS, volil jsem tuto možnost, protože se jedná o moji první motorku a musím se přiznat, že mi tak 4x zachránila krk a to jak na mokru tak na suchu, pro začínající jezdce jen doporučuji.
Co se týká tuningu, do motoru nechci sahat, jediné co bych chtěl je výfuk Akrapovič a snad ho tam dám ještě letos. Máte někdo podobně dobré zkušenosti jak já i co se týká té velice zajímavé spotřeby? A doporučíte mi někdo levnější výfuk?
Díky