jeff píše:Ahoj,
citlivě zajíždím a od necelých 400 km se dost změnil zvuk výfuku a vibrace při volnoběhu, zvuk je teď takový neuhlazený, hlučně "prdlavý".
Při stáni na semaforu jdou vibrace až do ruky a mám pocit, že musím dávat více plynu na rozjezd než dříve.
Měl jsem obavy, jestli se nějak nemohly změnit ventily nebo tak něco, tak jsem byl v servisu, kde se technik projel a tvrdil, že vše ok.
Druhý si dal ruku za výfuk, chvilku poslouchal a pak řekl, ať s tím přijedu dřív na prohlídku 1000km, klidně už v 6ti nebo 7mi stech km.
Tak teď nevím, co dál. Nerad bych si zničil nový stroj.
Jezdič píše:S ohledem na ridicak/vodicak je jasne lepsi 300 nez 150. Kdyz manipuluji s SH125i a mou 300 neni to az takovy rozdil.
Proti Viznu to ale rozdil je, Vision je proti SH125 hracka. Navic je jednoznacne SH125i vyssi nez moje 300. Nevim jak je to mozne, ale je to tak. Kdyby delali SH600 sel bych do nej okamzite. Ale bohuzel v konstrukci s plochou podlahou na nohy je asi 300ccm max. Ty skutry co nemaj mezi nohama rovnou podlahu nejsou moje krevni skupina. Bracha ma to BMW C650 GT, ale to me nadchlo jen motoricky, do mesta absolutne nevhodne.
SH300 mam uz od 2009 a stale jsem nenasel do mesta nic, za co bych to vymenil.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 6 návštevníků