Já viděl v Brně červenou SH125 2013, viděl jsem i ostatní barvy a nejvíc se mi líbí právě ta červená (málem jsem koupil onehdá PS125 v té červené), ta jim moc sluší. V Brně mají v Hondě teď SH300 v červené a je to pecka. Jenže vkus je věc subjektivní a jednomu se líbí to, druhému tamto. A je to i dobře...
Plexi, to je věc vkusu a názoru na pohodlí. Já ho nějak nepotřebuju, když, tak bych bral nějaké malé, pokud to má vůbec nějakou funkčnost v malé velikosti... věřím, že to funguje, já nicméně jezdím i mrazy bez pléga. Třeba po letošní zimě řeknu: "od příští zimy plégo". Kdo ví...
... jinak - v teplejším počasí, nebo při zahřátém motoru, jsem pozoroval pokles otáček od cca 40km/h. Tak jsem vyměnil kontrastku a spojkové pružiny. A radši i válečky. Nějakej čas dobrý, ale pak se to vrátilo. Inu, ve Scootlandu mi to dali na brzdu, zjistili pokles otáček, dali o trošku lehčí válečky Malossi, nu a teď to drží pěkně otáčky a táhne to lépe do kopce a tak... takže spokojenost, s o trošičku vyššími otáčkami půjde ruku v ruce možná spotřeba, ale očekávám tak +0.1-0.2l/100km. Prostě toto neřeším, mě to jezdí prostě za tři a hotovo. 3.1, nebo 3.2 neřeším.
Jinak - kdo by potřeboval filtr vzduchu za pusu a je z Brna - značka Kyoto (stejnej výlisek jako od HifloFiltro) - bratru za 100kč:
je to samozřejmě na SH předposlední generace, tedy do r.v. 2011-12.:
http://www.motocyklovedily.cz/produkt/671020-98b120.html