S těma kylákama je to těžký. Někdo jezdí opravdu hodně, nebo dojíždí denně 30 km do práce a pak kyláky lítají. Naopak jsou lidi kteří si koupí skutr a pak na něm vyjedou svátečně jen když je opravdu hezky. Mám takového souseda, je to starší chlapík, ten si koupil Leada na ježdění na chalupu. Jenže manželka s ním odmítá jezdit na skutru a protože na tu chalupu jezdí oba, tak musí autem. On ho kupoval někdy v r. 2004 a jestli má teď najeto 2000 km tak je to fakt moc. Když jsem koupil Leada tak jsme pokecali a on vytáhl z garáže jeho stroj - to bylo jak ze salónu
Tenkrát 3 roky stará motorka a bez jedinýho škrábance, navíc si nechal pochromovat ochranný plast na výfuku - no paráda.
Já jezdím denně do práce, ale jen necelý 3 km a pojížděčky po městě. Na větší výlety není čas. Kupoval jsem Leada v lednu 2007 a mám najeto asi 5600 km. Teď ale záleží na tobě, jestli chceš novýho nebo starýho Leada. Nový už je stříkačka a má vychytaný slabiny starýho. Hlavně brzdy. Přečti vlákno o Leadu 110, někdo tam psal o vyběhaných drážkách od válečků ve variátoru či co po poměrně krátký době ....