No tak na vyjížďky to občas vyrazíme spolu, manželku to láká, ale jen občas. Ale na denní ježdění to nejni. Taky musím v práci nějak vypadat a vozit se v kvádru počasí nepočasí moc nejde. Ale asi jen hledám důvody proč to nedělat. Jistě by se šlo v práci převlíkat, ale jsem línej.
Taky ten provoz po ránu je docela nářez a je spousta spěchačů, který jsou schopni Tě natlačit do kraje, jen aby byly o minutu dřív ve městě.
V létě se chystá udělat si papíry dcera a už rok na mě útočí, abych jí skůtra neodřel. Asi nějak zapomíná, že skůtr je můj
Zeur píše:Ahoj. Taky jsem dneska startoval po delší době. A uplně stejná procedura i průběh jako u sollika. Nevím čím to je, možná troška vlhkosti v nádrži, v plovákovce a karburátoru. Zítra už to bude v pohodě. Podle předpovědi už nás nečekají žádné mrazivé dny, tak snad už to bude v pohodě a budeme moct každý den jezdit
Zatím jsem mu dal 23 km na Zbraslav do práce, celou dobu 70kou, v pohodě si to dal. Tak se těším na další šťastné tisíce kilometrů
Před časem (kdysi) se tady oběvili fotky vašich strojů s plexisklama. Ty od hodny nekryjí ruce, je to tak ? No a někdo tady měl štít který kryl i ruce. Tak bych rád aby se ozval a dal echo kde to koupil. Měřím 178cm a nechci aby na mě foukalo, tak i nějakou zkušenost s vhodnou výškou plexi bych uvítal.
Vím, že se ptám na to na co už se určitě někdo ptal, ale věřte mi, že prohledávat 68 stran fóra se mi nechce
Díky, Zeur.
Tak o plexi už jsem taky uvažoval, ale nevím, jestli se mi do toho chce. Tolik toho nenajedu a vybírám si fajn počasí.
Přesto mám tip:
http://www.motosp.cz/259a-plexi-cire-honda-lead-100-03-04-vxs-537x572-mm-pouzij-sadu-a-295a-20672.htmlk tomu je ještě třeba sada držáků
http://www.motosp.cz/a-259a-montazni-sada-h-lead-100-03-06-pro-plexi-259a-19885.htmlCelkem bratru za 1800,- Kč.
Taky u Louis se dá sehnat univerzální ve dvou velikostech a někdo tady psal že má z Ledců něco. Někdo tady taky kritizoval to origo Honda, že to není úplně ono. Nějaký ucelený přehled by se však hodil.
Takže kdo mi hodí do meilu informace o svém plexi (cena, zdroj, stručné hodnocení plus a mínus), dám to do nějaké přehledné tabule a vystavím to tady. Dáme tomu řekněme týden
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350