hoď se do klidu, podělat se může i Rols Royce. chápu, že to nepotěší, ale buď rád, že nečekáš dva měsíce na díly jak u italskejch kolegů..já to teď budu huntovat ať využiju záruku do března 2009 :rolleyes:
[quote=Jezdič]Vemu-li v potaz, že jsem ho kupoval za 42000 a každej rok do něj nasypu kolem 2ky (pominu-li jarni kampane), tak ho jako 4letyho s najetyma 40000km muzu akorat tak nekomu darovat :p
Posledni nejlevnejsi cena za novy byla 34900,-Kc. Za to se nyni prodavaji ojete a jiz mimo zaruku. No ale vetsinou stoji a nikdo je nekupuje ani v Praze. Rekl bych ze nizka cena a toto forum ze stareho Lead udelala mohykana. Neco jako Ferrari nebo Harley. Zadny zazrak, ale drzi si cenu
))
Kazdopadne, kdo ho koupi, urcite nemusi cekat vetsi problemy.
Ale pokud bych dnes sel kupovat Leada, chtel bych kus jeste v zaruce, nebourany se serviskou, do 5000km a nedal bych za nej vic jak 26000,- Kc. A verte, kdyz nekdo potrebuje prachy, tak je s nim rec .-))), hlavne ted kdyz stara doma mele furt neco o dovoleny u more
)))[/quote]
tak takhle si představuji koupi CBF 1000 - počkám si na nějakej kousek s jasným původem, serviskou, nebouranou, záruka být nemusí. Hlavně, když to bude servisovaný v Autoelegance nebo na Vinckách, tam mám taky špiona B)