od moto.joker » 04 dub 2008, 20:42
Ahoj,
tak jsem taky doma ze servisní prohlídky.
Ráno v 8 jsem to přistavil a v 11:30 bylo hotovo. Kompletní servisní prohlídka, zdůraznil jsem požadavek na seřízení ventilů, připomněl kolik se tam má nalít oleje, aby ho tam nebylo moc jako minule, kontrola vzduchového filtru, kontrola variátoru (mám najeto 2553 km, ale co kdyby za ty 3 roky se může stát cokoliv...). Vyměnili svíčku (prevence) a snad udělali co měli, alespoň se dušovali, ale podle toho, jak byl kluk komunikativní, tak si myslím že jo.
Cena 642,-. To je ta svíčka a ty kontroly, co jsem si nadiktoval navíc proti pracem, které jsou "v akci".
No ale co, když už to tam rozdělávaj, tak ať to skouknou pořádně.
Jízdní vlastnosti po kontrole nemohu přesně posoudit, bylo chladno a děsně to foukalo (i proti) a taky byl provoz, takže jsem nemohl zkoušet jak jsme na tom. První pocity jsou dobrý, motor hezky vrní, žádný divný zvuky a akcelerace v poho, 60 ani nevím jak...
Takže dobrý, zatím spokojenost.
Mám tak málo najeto, protože není dost času a jeden celý rok jsem opravoval barák a tak jsem najel nic. Každé jaro doufám, že se to zlepší a budu mít více času, tak snad letos. Z domu už mám povolení na jeden až dva několikadení výlety. Tak si už vymýšlím a plánuju, ale zatím není ani termín ani cíl. Asi to dám dohromady naposlední chvíli. Bude to jistě červenec nebo srpen na dva až tři dny někam po Čechách.
Tak nazdar, nebo naLead!
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350