od Jezdič » 11 říj 2007, 11:04
To Gullwig: pole me opravdu patri Lead k tomu nejuzsimu nad 50ccm. Zrcatka ma tak blizko u sebe, ze v nich clovek vidi spis svoje ramena nez co je za nim. To me trochu vadi, ale na druhou stranu mi ty zrcatka neprekazeji. Stare modely (10 let a vice zpet)byly male i subtilni ve tride 125ccm. Soucasna produkce dela ale tuto tridu spise bachratejsi, robustnejsi - sirsi. Na Barandaku je vzdycky mista jak na "Letne". Zkus si nekdy ve spicce Nuselak. To je maso a tam rozhoduje kazdy centimetr. Navic je potreba mit ten skutr kratky a subtilni i pod zadkem. To kdyz to chces zlomit mezi stojicima autama do vedlejsiho pruhu (ulicky). Proste zatim jsem nevidel nic co bylo do prazskyho provozu lepsi. Kazdej kdo je jen o trochu sirsi ma v hustym provozu v momente kdy jsou auta vic k sobe "pritulena" problem a blokuje "ulicku". Pak prave vyuziju zmeny smeru do jine ulicky, kdy otocis Leada o 90st. doslova na petniku a jsem pryc. Vetsinou to tam blokuji prave ty novejsi 125ky.......maj vetsinou sirsi riditka a zrcatka dal od sebe......
Tak jsem si vcera vyzvedl na Jarove Leada po prohlidce 12000km. Cena 2200,- vcetne vymeny vzduchoveho filtru za 980,- Kc. Minule na 8000km(duben 07) jsem taky dostal novy. Nooo vyklopit 5litru za udrzbu Leada v jednom roce se mi nezda mooooc ekonomicky provoz. No alespon jezdi spolehlive.....Jo a kdyz jsem ho vyzvedl, vsiml jsem si ze mam vyzvejkany dolni ulozeni zadniho tlumice. Prej to mechanik prehlidnul....objednaji to na zaruku - jak jinak a ja zase budu den bez Leada. To me fakt stve, pujcovaci skutr ma sjety gumy a jeste je nemaji a predvadeci Lead pujcuji max na 1 hod. Proste me seeerrrooouu!!!Znackovy zastoupeni Honda a vedou to tam jak na Kube. Jooo, panove kdopak to tam mel LEADA(modryho a straaaaaaasne moc spinavyho) na servis? Menila se na nem zadni guma Continentalka. :cyclops:
PS. Dle slov mechanika na Leadech praskaji gumova ulozeni motoru - tak si to zkontrolujte. Servis to za vas zjevne neudela
Naposledy upravil
KYBLOS dne 04 črc 2013, 00:59, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
SimsonEnduro S51(87-00), Jawa350 639(91-92), HyosungPrimaSF50(00-06), JawaDandy125 (02-04)šmejd,Suzuki Bandit GSF1200S(96-06),HondaLead100 (06-09),Honda SH300i City (09-14),BMW K1200RS(02-16 ),Honda Vision 50 (12-),Honda SH125 (13-) BMW C600Sport (14-),