od zdeno » 25 kvě 2007, 08:43
Nazdar lidi, tak mám leada už rok a až teprve teď sem objevil tohle fajn fórum. Zdravím všechny leadaře.A jak sem to tady pročetl, tak koukám, že sme na tom podobně. Koupili sme ho na Jarově, kde jinde taky (39 900), cesta z Prahy po dálnici byl docela zážitek, do Jablonce tak dvě hodiny. Jinak zatím maximální spokojenost, je to takový přiblližovadlo do města a kousek za město, tak 20 - 30 km. Jediný co mě teda opravdu vytáčí a to nejsem asi sám je ten servis v Liberci. Že sem si zaplatil tu první prohlídku sem zkousnul, sem to nekoupil u nich, ale věty typu to si servisujte v Praze apod. už mě docela s..... A nejlepší byla ta svolávací akce, stavil sem se tam, kdy můžu přijet, kdy se můžu objednat. A oni kdykoliv to není problém. Akorát ne po třetí odpoledne a v pátek odpoledne. Ptám se, když přijedu v pátek dopoledne, není problém. Tak tam za týden přijedu a ten, nevím jak se jmenuje, to nepřipadá v úvahu, nemáme čas a musel sem se objednat na další tejden. A to ještě o tom mluvili jako o náky "modifikaci", pod tím si teda já představuju, resp. sem si představoval aspon nákou upravu, výměnu šroubů apod. A když sem tam přijel a přišel týpek s momenťákem a bylo to za 2 minuty hotový, tak sem myslel, že mě trefí. To by opravdu nestihli, když sem tam byl úpředtím? A takový další věci, že mě naúčtovali litr oleje, když se tam vejde 0,7 a když se ptám po první prohlídce, kdy mám přijet znova, tak mi odsekne, že to mám v knížce. A když sem se zeptal, tak mi to ted bude půl roku stát a pak mám přijet až najedu ty tři tísíce a on to ne, to přijeďte po zimě, tak to už mě teda dostalo. Všechno sem to zatím přešel, stejně kdybych se hádal, tak ze mě budou mít akorát srandu. Nedá se napsat třeba nějakej mail na zastoupení Hondy?