Kvetaku, neznam tvoji manzelku. Treba je hodne odvazna. Ale zenska na dvou kolech v Praze je celkem maso. Osobne co jsem videl holky jezdit po Praze tak jezdily vzorne za autama a baly se najet mezi auta (v kolonach). Tim byla vyhoda rychleho presunu smazana a zustala pouze vyhoda pohodlneho zaparkovani na chodniku, pokud si troufne najet na chodnik mezi lidi. Ono ne vzdy je v centru misto mezi autama. Pokud ale takovyto problem nema, tak pak je Lead idealni volba. Ted myslim pomer cena/uzitna hodnota. A pro holku je to navic spis mensi nez vetsi stroj a tim padem si s tim zenska dobre poradi. Ma dobre zpracovani a tudiz je clovek usetrecn ruznych vibraci, zaskubu a cukani. V tomto ohledu je to dospely stroj, byt nektera technicka reseni jsou ciste ekonomicka a zastarala. Presto plne a spolehlive funkcni. Co me osobne stve je cena zarovky - 600Kc,- , a do dnesniho dne nepochopeni servisnich intervalu v servisni knizce. Podle me se ma chodt na servis po 6mes. Ani na Jarove to poradne nikdo nevi.
edit:
Ted kdyz to ctu znova, tak to vypada, jako bych te chtel odradit. To v zadnem pripade. A navic jsem si neuvedomil ze tva pani uz musi mit papiry na vetsi motorku pokud chces pro ni Leada. Takze se toho opravdu bat nebude. za 36.600 je to opravdu super cena. Ale stejne bych se pokusil jeste vyrazit alespon slevu na kufr
, dyt je prece zima. (Alespon podle kalendare).
Jednoznacne Leada pro holku doporucuji a osobne bych do nej sel za ty penize znovu a znovu.
Preci jen tech 100ccm je znat a 2taktni smradek uz mi taky nechybi. Navic si clovek na tom Jarove muze vybrat ze 3 metaliz. Osobne bych asi nevolil stroj co ma Dunlopky. Me osobne jejich vydrz maximalne zklamala. 6500km a je po nich. Na predku (drive zadek) mam 0 mm a na zadku(drive predek) mam 2mm.
Je to pohodlný, velmi lehce a dobře ovladatelný stroj s velmi spolehlivou technikou.
Puvodne jsem sichtel poridit Aprilii Factory. Ale nakonec to vyhrala stara dobra honda z indie. Factory byla 1000x krásnejsi, modernejsi, ale taky drazsi a navic neverim jeji vydrzi a kvalite servisu. Byt ten na Jarove ma taky co zlepsovat.
SimsonEnduro S51(87-00), Jawa350 639(91-92), HyosungPrimaSF50(00-06), JawaDandy125 (02-04)šmejd,Suzuki Bandit GSF1200S(96-06),HondaLead100 (06-09),Honda SH300i City (09-14),BMW K1200RS(02-16 ),Honda Vision 50 (12-),Honda SH125 (13-) BMW C600Sport (14-),