od _Tom_ » 27 dub 2010, 07:51
no vzhledem k tomu, že to mám k prodejně v liberci kousek, přemýšlel jsem o nákupu skútříka přímo tam, ale po návštěvách je donutit aby to z té polorozsvícené prodejny vytáhli na světlo ven nebo aspoň stranou, kde se vedle toho vejdu byl nadlidský výkon, nevím když už tam jdu s kupou peněz představa, že prohlédnutí ze všech stran by byla možná až pokud mám 100% zájem nebo spíš peníze u sebe pak je to těžká domluva, další nepochopení z mojí strany je komunikace a domluva nad předvedením případným objednáním třeba jiné barvy. přišlo mi jak když mají na krámě něco a to chtějí za každou cenu i když 100% bez slev prodat. Myslím, že za ty peníze a ještě v hotovosti při koupi nového stroje by ochota mohla být větší. O slevách nechtěli slyšet ani ťuk, v žádném ročním období ani i když bych sáhl po skladovce, kterou měli na krámě už nějaký ten pátek.
při výběru helmy pro spolujezdce jsem vyrazil také ještě před koupí, omrknout trh, odpovědí je "tamhle něco máme koukněte" a když se ptám co by mi doporučili na skútra toho a toho, odpovědí je jestli už ho mám, když ne tak ať se stavím jindy. říkám kdy chystám nákup a prostě potřebuji příslušenství tak odpovědí je toto? prostě mi nesedli.
no a protože jsem vybíral PSko a v bílé naživo měli v MB, vzal jsem auto a jel se jen tak kouknou. a to mě jen potvrdilo přístup prodejců. vytáhli skútra v MB ven abych to viděl na slunci, popovídal nám o skútru, a protože kvůli ceně jsem koukal i po leadu, vytáhl leada a ne že by nějak přesvědčoval, jen věděl čím nás dostane, nabídl posazení, v jednom a ve dvou, při tom, kdy jsem si to obhléhl, pobavili jsme se a jen jsem se zmínil, že bych koupi provedl u nich na jaře, přestože byl říjen brali mě uplně jinak než v liberci, proto jsem si pro něj jel až do MB
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz
nyní: Honda Vision 110 - najeto 7 000km | Honda NC750X - najeto 21 000km
dříve: Honda SH300 - najeto 41 000km | Honda PS125 - najeto 22 000km