od faktor22 » 26 pro 2016, 22:10
Paráda chlapi! Díky moc za vaše odpovědi!!!
Zítra na ní zkusim dojet na evidenčku, tak sem to jenom tak oživil, koukal sem z boku na nádobu od chladivky a zdála se mi prázdná, tak sem bokem vypustil původní..cca 0,5 litru, naředil novou a nalil jí tam chladičem cca litr, ale stejně na boku nevidím mezi ryskama hladinu, tak nevim, nepřehlídnul sem někde hrdlo expakzky? Měl sem narychlo sundanej jen ten středovej plast...
Vypoušťák oleje někdo tak dotah a dorasoval, že ho budu muset odvrtat, to mam teda radost, zatim sem vylil tu břečku co tam byla aspoň víčkem měrky nalil tam 0,9 novýho...Když sem to pak kousek projížděl, tak F1 už neblikala ani po několikanásobným nastartování, tak snad to bude v pohodě.
Můžu se vás zeptat, na kolika otáčkách máte volnoběh?
myslíte že vejfuk je tam taky totožnej jako na SH 125?
Díky moc předem, píchli ste mi ani nvíte jak moc
-- 26 pro 2016, 22:58 --
Tak mi to nedalo a jeste v noci sem zasel do garaze a nasel hrdlo expanzky pod naslapem, tam bych ho necekal..dycky sem jí měl v nejvyššim bodě soustavy a tady je teda dost nízko..haleluja..malej úspěch taky úspěch...hele chlapi a ted sem nagugloval ten vypustecí sroub oleje..a ona je to spíš taková uzavřená matka..to sem s odvrtavanim asi dost v peleli, co? Měl ste to někdo vytočený? A můžu se ještě zeptat, kolik bordelu ste měli při výměně oleje v tom sítku?
Díky moc