od faktor22 » 21 úno 2017, 21:51
Ahoj lidi, prosim vás, mohl by mi někdo, kdo má Swing 125 a chvilku času a nebude ho to přímo s... postavit skutra na hlavní stojan, nastartovat a natočit desetivterinovej zvuk-video někde u laufu a dát mi to na youtube? moc by mi to píchlo. Já sem včera mněnil svíčku, brzdovku, kotouče, destičky,pneu,měl sem to celý odstrojený, lauf dole atd..prostě už když sem to koupil, tak ten zvuk byl dost štěkot na 125, ale kupoval sem jí tak levně, že sem to prostě risknul.Čekal sem, jestli to třeba neni dole špatně spasovaný,ale zvuk furt dost ostrej.Nejvíc to na mně dělá dojem, jako by byly ve výfuky vylágrovaný přepážky, ale když sem s tim zacloumal v pařátech, tak tam nic nechrastí a zdá se v cajku. Startuje to na drcnutí, jede to kilo, otáčky na volnoběh nelítaj,ale nevim, jak vlastně zní ostatní kusy.Na netu pár videí je, ale většinou za jízdy, nebo pod plynem. Tak kdyby vás to neobtěžovalo, tak díky.
A když sme u volnoběhu, můžu se zeptat kolik máte na volnoběh na otáčkoměru?
Jinak k tématu odvzdušnění brzd u spojených okruhů, tak úplně na pohodu, na předním brzdiči jsou dva šrouby, každej ke svýmu pístku, takže napřed na pohodu odvzdušní jedna páčka, pak druhá..
Díky předem a šťastnou cestu