od zbyňák » 11 lis 2009, 19:42
Jsem trochu menší (cca -10cm) než TOM_F takže pokud chci obě nohy na zemi tak max.půl chodidlem, pokud PS-ko mírně nakloním tak si stoupnu celým chodidlem. Zatím jsem nebyl v situaci kdy bych to neustál. Výška posedu byla pro mně jediné mínus, ale protože scoot není primárně můj a partnerka má delší nohy tak to koupi neovlivnilo. Jinak stále v pohodě jezdíme. Spotřeba se zvedá z průměru 2,75 na 3 až 3,1 litru ( ne že by mně to vadilo, spíš pro info). Za deště se projevuje velké plus originálního plexi. Jsem za ním dost schován necáká mi bordel na hledí přilby. Máme i origo deflektory na ruce(doufám, že se to tak jmenuje). Na ochranu proti větru jsou báječné, proti vodě už je to horší. Jak jsou prohnuté tak voda stéká (ne moc, ale přece) na hřbet ruky. Čili cca po půl hodině jízdy v dešti byly rukavice ze spandexu ze 40gr. thinsulatem mokré, ne na kůži, ale už moc nechybělo. Jinak startování i při nule naprosto bez problémů. Jediné co se mi moc nelíbí jakmile otočím klíčkem tak se rozsvítí světlo a nedá se zhasnout. Možná to baterce nevadí, ale dříve se říkalo, že to zbytečně zatěžuje bateii, tak nevím. Jinak si stále více užíváme jak PS-ko svítí. I při rychlostech okolo 100 (tachometr cca 8% přeměřuje) je vidět velice dobře a to nemluvím o dálkovém světle. Dnes jsem si ze scootlandu přivezl (typ od ohky viz vlákno o termo dekách) deku tak to bude zase o kousek lepší. Zatím jsem jezdil v kalhotách s bavlněnou vložkou a pokud pršelo tak šusťáky přes to.
Silverwing 600 - 120000 (80000). Spotřeba 4,57l.