od StK323f » 11 dub 2013, 14:25
Ahoj PSkáři, jsem od minulého týdne majitelem jeté hondy PS 125i a chtěl bych se zeptat na pár věcí. Pročetl jsem celé vlákno tak snad se nebudu ptát na něco co tu už bylo.
Jinak k mé PS:
Koupil jsem PS z roku 2007, má najeto 4350km (děda ho měl jako přibližovadlo, když jel někam s karavanem) Poslední rok stála protože se řešilo dědictví. Před koupí jsem nechal prověřit v nezávislém servise, takže ačkoli jsem absolutní motocyklový začátečník, snad jsem nákupem neprohloupil. uvažoval jsem ještě o s-wing 125, ale nějak jsem neobjevil správný kus.
A teď k mým otázkám:
1. Jak je to s označením motocyklu, Podle mého je to honda PS 125i ale třeba v techničáku mám PES 125 a dokonce jsem někde viděl oficiální český návod, kde bylo také PES 125. Jedná se o jednu a tu samou motorku, nebo je zde nějaký rozdíl?
2. Chci si koupit velké plexi. Na PS 125 jich moc na internetu není. V Hondě mě nabídli za 3600 originál, ale to mě přijde docela raketa, navíc tu někdo psal, že při dešti z chráničů teče voda na rukavice. Bahnák měl plexi od Biondi, které mi přijde fajn ale nevím jestli chrání i ruce. Jelikož chci jezdit do práce v každém počasí snažím se najít takové, které by chránilo i ruce. Na SH lze sehnat plexi víc, lze je brát, že budou pasovat i na PS? Nebo je skutečně nutné hledat pouze na PS?
3. je zde někdo z východních čech , kdo má PS?
4. Jelikož nemám k motorce ani servisku ani návod, nemohl by někdo dát návod k dispozici např. v PDF nebo ofocený?
Díky za odpovědi