mickielli15 píše:Wow - Monaco, tak to budu muset ještě trénovat, tam mi to připadlo dlouhý i v autě . Ale je skvělý to slyšet o stroji, který se již chystá ku mě do vlastnictví. V podstatě jsem neslyšel na PS nikde na netu výraznou výtku. Jen že je to tvrdší, ale mě toto při jízdě spíš vyhovovalo. Takže opravdu nezbývá, než se těšit.
Měl jsem být původně PCX-kař, ale tenhle kousek, co budu kupovat, prostě rozhodl. Stav, najeté km, rok výroby, krásná, netknutá červená metalíza, jízda super. Řekl bych, že PS spojuje výhody Visionu a PCX s tím, že nemluvím o designu, protože to je subjektivní a u každého jiné. Je to silnější, než PCX, má to praktickou podlahu jako Vision, mě vyhovuje světlo hýbající se s řidítky... kdybych neměl přes 110kg, tak jsem bral Visiona, nového. Jak jsem ale viděl, zkouknul a projel mojí budoucí PS, bylo rozhodnuto definitivně. Navíc majitel byl seriozní, serviska, to už jsem psal, a slíbil, že mi ji do května podrží.
Ale ať skůtry Vision, PCX, nebo PS a SH, všude slyším v naprosté většině samou chválu a spokojenost, takže jsem v klidu, co se kvality týče. Japonce znám i osobně, jako muzikant tam jezdím a kvalita jejich produktů má přímou úměru k jejich postoji k životu, zodpovědnosti a respektu k druhým. Takže od takových lidí si rád koupím přibližovadlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků