dnes 200km po městě, kdo by řekl, že se to nechá po městě za odpoledne najet
Jinak dnes nové hodnocení
Poprvé z baťůžkem, nadšení velké, nemyslím moje
chvála na stupačky a opěrku, sedačka pohodlná a oba jsme necítili že bychom si jakkoliv překáželi, dohromady cca 130kg živé váhy nebylo nijak znát na jízdě, jel jsem o něco opatrněji, určitě motor ucítí v kopci dva pasažéry. Pro mě jako řidiče žádná změna. Občas možná díky posezu oproti motorce jsem cítil párkrát ťuknutí do helmy, při otevřeném plexi u spolujezdcovi helmy, ale to bych asi neřešil, jak říkám možná je to trochu způsobené posezem. Při zaklopeném štítku vše ok.
Prostor v kufru a pod sedadlem použitý pro oba, kabelka, nějaká ta taška, bundy na moto, rukavice, zámek, a několik drobností, vše se nám vešlo, díky tomu z parkoviště odcházíme v oblečení civilistů, a na cestě motorkáři se vším všudy. Zpátky jsem jel už bez vybavení spolujezdce a ten kufr je větší než bych čekal, jedna otevřená helma samotná v kufru po cestě domů volným ložením má málou odřeninu, leskle černá to ještě podtrhuje. nic velkého, ale je jasné, že tam lítá.
Jinak jsem zkusil obchvat kolem města, tacho 110 mírně z kopce, takže jsem to spíš nechal rozjet, asi by to ještě šlo, ale strach mi nedovolil. ten vítr je nepříjemný. Nechápu jak motorkáři můžou lítat 200 na dálnicích. Pak jsem se zase vrátil na menší silnice a to je teprve zábava, Jinak jako přesun bez problémů, líbí se mi, že člověk může opravdu nasadit střed ve svém pruhu a je součástí provozu a nikde nikomu nepřekáží.
Ve vesnicích, na křižovatkách a výjezdech z města čekám než se ostatní rozjedou......parádní pocit