tak včera můj velký den, vyrazil jsem v poledne a do večera najeto 300km. jako seznámení se skútrem paráda. Zkoušel jsem kdeco. lákalo mě trochu to rozjed, ale držel jsem se a snažil střídat jízdu a netrápit motor 30km v kuse.
Z akcelerace jsem moooc překvapen, radost jezdit, i když asi do doby než přijde upgrade
Jel jsem na hlavních, pohodlných silnicích i na spoustě okreskách a spokojenost, když už jsem si trošku zvykl a zkusil trošku ostřeji zatáčku necítil jsem žádné vlnění. po 300km, téměr v kuse, pár minutových zastávek necítil jsem problém, snad bych ocenil více poloh na nohy, i když pro překvapení mě i mnohých ne dopředu, ale dozadu
Jinak přemýšlím nad vyzkoušení polohy 2 pro tvrdší odpružení zadku a zkusím s tím najed pár kilometrů. Na dost místech mi odpružení přišlo dost měké.
Když jsem se vracel domů už jsem začal vnímat přední světlo, poblikávající dobravní značky, bohužel nebyla ještě taková tma abych mohl říct jestli nebude chtít trochu sklopit.
Uložný prostor pod sedačkou jsem nominoval na kufr, když jsem se chystal na cestu, dal jsem do něj kdejaké drobnosti a helma už se nevešla.
Těžiště je určitě výš než u nového leada, ale myslím že je to na úkor pohodlý, kdy na PSku sedím se svými 185cm pohodlněji a na delší cety to bude znat..
Co bych se ale rád zeptal PSkářů a ostatních. Jakou máte prodlevu na plnu. Když jsem rukojetí na nule, pomalu přidávám tak mi to přijde jako že je tam kus mrtvého místa než přijde zatažení za motor. možná to má nějaký efekt ale nepřišel jsem na toa abych ukázal něco z cesty, tak zatím žádné foto ale kousek mapy kudy jsem coural
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.