od _Tom_ » 27 led 2010, 20:37
já nevím, nemyslím že by servis v hondě byl něčím špatný, třeba jsi narazil na ne uplně ideální prodejnu. taky mám hondu za rohem a přitom bych si tam nic nekoupil, prostě jedu jinam, kde se chovají uplně jinak. Každý to podle mě zažil. Popisoval jsi několik problémů, které jsi se svým skútrem a jednání se servisem měl, pak nechápu pokud už narážíš na cokoliv, nedá mi to nerejpnoutsi. Soudný člověk už by v takovém servise nebyl, jedna zkušenost a nashledanou. Copak je tu honda jediná? Popisuješ tu kupu zkušeností, servisy, principy, testování, a nakonec stejně skončíš v tom samém a zase s problémy? Taky jsem měl zkušenost, ale stojí mě to 100km cesty, ale nejsou jediní.
Chápu, že i ve značkovém servise odmítají možnost vypnout něco co lze. sám jsem na autě od škoda-auto chtěl moře věcí v servisu, nešlo to, pak se objevilo několik lidí, kteří dokázali pro mě zázrak a najednou jde i mnohem víc a bez extrémní námahy.
Co jsem se ptal v hondě, první garančka je nutná, ostatně jako všude jinde, další servis můžeš provést v garáži nebo jiném servisu. servisní knížku máš, pokud jsi kvalifikovaný jak píšeš i prochu profesně, servisku si doplníš, orazítkuješ a o záruku nepřijdeš. Na toto jsem se ptal právě z důvodu vzdálenosti prodejního místa a mého byddliště, takhle to funguje, nemám důvod nedůvěřovat. S autem dělám to samé, funguje to.
Zbyňák to myslím pochopil stejně jako já. Pár motorek jsem vystřídal, a i když asi ne tak kvalifikovaně jako Bahnak servisoval a rozdíl pohybu u páčky bubnové brzdy je znatelný. Ale asi jo, nejspíš tomu nerozumím.
Pokud jsi se v tom nějak povrtal hlouběji, a máš-li fotky vlož je sem a pokus se to popsat. Vložení fotky zde na webu není o nic složitější než u e-mailu. stačí vybrat cestu k fotce a stisknout tlačítko "přiložit soubor", a rovnou k fotkám dodat poznámku
Možná bych i poprosil moderátory o rozdělení tématu, poněvadž myslím, že téma o systému brzd CBS bude ještě na několik stránek. A třeba se to i někam posune. Díky za zvážení
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz
nyní: Honda Vision 110 - najeto 7 000km | Honda NC750X - najeto 21 000km
dříve: Honda SH300 - najeto 41 000km | Honda PS125 - najeto 22 000km