Sceta:pripájam sa aj ja s prianím skorého uzdravenia a súcitím s tebou a o to viac že sám ako neskúsený skútrista som padol na PCX po pol roku jazdenia a tiež mi bolo s toho nanič a v prvom kole som si hovoril že skúter už nechcem nikdy vydieť.Bola to naozaj pecka padol som na pravý bok až tak že som si buchol hlavu a prilba bola oškretá a noha ma bolela asi pol roka.Dlho to netrvalo asi tak 24h a od vtedy som začal jazdiť opatrnejšie z ohladom na vlastnosti pneumatík ktoré sú asi najlepšie pre krajiny kde je leto prevažná časť roka.Vtedy sa písal r.2010 a bol som asi prvý čo spadol na PCX nakolko bol ešte február aj keď vonku svietilo slnko a bolo 14st.
Po tom som vśetkých vystríhal pozor na tie IRC sú tvrdé a nevhodné do studeného prostredia a na mokru kĺžu treba ich čo najskôr vymeniť.Hold táto výzva niekolko desiatok krát opakovaná je asi zbytočná každý si to musí vyskúšať aby zistil že to nieje poplašná výzva ale nutnosť pre bezpečnú jazdu za všetkých poveternostných podmienok pre tých čo skúter používajú na cestovanie a ako približovadlo do práce keď sa cesta nedá odložiť.