od kajatierik » 22 črc 2014, 21:11
McGoff: ceny nemám až tak prepozerané ale myslím, že staršia verzia sa dopredávala stále za tú istú cenu ako sa začala predávať pri uvedení, čiže cena nešla dole, opravte ma ak sa mýlim. Možno by si ale v nejakom salóne natrafil na nejakú akciu a dostal nejaké príslušenstvo, ale to je už, buď alebo.
s vrzganím a klepotom nemám žiaden problém, jedine čo rezonuje, je štít a plasty okolo keď na stojane pridám viac plyn, ale počas jazdy to nepostrehujem, zo spínacou skrinkou som mal tiež ten problém, ale po prvom servise (1000km) to zrejme namastili a teraz sa pekne zatvára sama (3700km).
dnes mi už konečne došiel aj kufor tak ho zajtra skúsim namotovať, je to kufor SHAD SH39 s bielym a náhradným (grátis) karbónovým platom a chrbtovou opierkou, kufor je to isté čo ponúka Honda ako originálne príslušenstvo ale za nižšiu cenu, tá biela výborne pasuje k bielej na PCX
ešte rozmýšľam nad vyšším plexi, na predajni v KE majú predvádzací kus s namontovaným turistickým plexi od Hondy tak ju zrejme pojdem skúsiť ale opticky sa mi viac pozdáva ten stredný model od ermax-u.
UPRAVENÉ (23.07.2014) ... tak kufor je už namontovaný aj s opierkou (foto)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil
kajatierik dne 23 črc 2014, 13:39, celkově upraveno 1