illegal píše:Kufre Givi odpadavaju pomerne bezne, aj BrAtKo s tym ma skusenost
Mne neodpadol žiadny nikdy ! Teraz mam Shade predtým Givi.
illegal píše:Kufre Givi odpadavaju pomerne bezne, aj BrAtKo s tym ma skusenost
BrAtKo píše:illegal píše:Kufre Givi odpadavaju pomerne bezne, aj BrAtKo s tym ma skusenost
Mne neodpadol žiadny nikdy ! Teraz mam Shade predtým Givi.
vitruvius píše:lubosco píše:Uz som to nasiel:
http://www.eshop-moto.cz/detail/scooter ... it-rv2014/
Nevyzera to zle, paci sa mi to viac ako tie od ernax,len ta cena... este by bolo fajn vediet ake su jazdne vlastnosti. Tak skus toho kolegu
Mám nové vysoké plexi pre model 2014, fotku zatiaľ nie. Skúsenostiz jazdy - fúka priamo do tváre. Meriam 177cm a momentálne riešim deflektor, spojler, aby som to zlomil. Na uchytenie sa používa divná železná konštrukcia a horná hrana skla pri jazde trochu kmytá náporom vetra. Maximálka sa zdvihla o 10kmh, takisto sa zlepšila akcelerácia pri vysokých rýchlostiach - ochotne zrýchľuje na rozdiel od nízkeho origo štítu, kde treba byť trpezlivý. Keď budem mať fotky, postnem to.
BrAtKo píše:kajatierik: v ktorej kolonke (su ocislovane) to je zapisane prosim ta ze mi to uslo ? Ale z toho mi vychadza ze 125 a 150 maju rovnako nastaveny obmedzovac, akurat ja sa do jeho limitu dostanem pomerne casto.
dedek: dik, no vizualne ale aj rukou som tam hybal kolom vlavo vpravo nic sa nepohlo, vsetko vyzera byt ok, tlak v pneu tiez ok
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků