Davnejsie som tu pisal ohladom drziaku na PCX pod platnu od SHAD kufrov. Nakoniec som si platnu objednal z eshopu na slovensku (moped-slovakia) v akcii za nejakych 22€, to bola ta pozitivna cast. Teraz k negativnej, drziak mi dosiel zabaleny v krabici od brzdoveho svetla SHAD do ktorej ani poriadne nevosiel, bez manualu a navyse sa ani nezhodoval s drziakom vyobrazenym v manuale co ma SHAD na webe, preto ak by som chcel pripevnit platnu, musel by som donho este aj vrtat diery (predvrtane diery vobec nepasovali). K vrtaniu som sa ani nedostal, kedze po prilozeni na PCX som zistil, ze drziak dokonca ani nepasuje lebo ma zly sklon a rovnako dlhe nozicky, cize zadne boli vo vzduchu (obr). Po tyzdni cakania na vyjadrenie z eshopu ci mi zaslali zly kus alebo SHAD vyraba kusy ktore nepasuju som drziak poslal naspat (v ramci odstupenia od zmluvy pri internetovom predaji). Drziak som poslal minuly piatok naspat, odoslal som odstupenie od zmluvy aj v baliku a aj emailom v sobotu rano a do dnesneho dna sa este nenasiel stale nikto kto by mi z eshopu vobec odpisal aspon na mail ze poziadavku eviduju. Tak ked bude niekto rozmyslat nad tymto drziakom tak si ho skontrolujte dopredu ci pasuje (kedze ja stale neviem ci to vobec bol drziak od SHADu alebo si oni v dielni nieco pozvarali).
Objednal som si nakoniec drziak cez amazon za 42€ aj s postou a uz je na colnici (je to drziak od Hondy pre USA, ten co tu daval BrAtKo).
2014-05-03 14.09.28.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.