kajatierik píše:Ahojte, mam najazdene nieco cez 20 000km na PCX (2014, V3). Poslednych asi 50km sa skutriku akosi nechce rozbiehat. Aby som to vysvetlil, z nicoho nic, razovo, sa mi zmenil sposob akym reaguje na plyn motor pri rozbiehani z nuly. To znamena ze hned po pootoceni plynu skuter zabera, nedvihne najprv otacky. A ak pridam aj prudsie tak najprv postoji asi sekundu alebo dve na nejakych otackach bez rozbehu a potom sa zacne rozbiehat. Je to ale dost pomale rozbehnutie. Ked uz ale idem aspon 20 tak uz reaguje v pohode ako stale. Cize sa jedna len o rozbeh. Vsetko je povodne a servisovane, akurat na 16000km som menil valceky za dr.pulley a pred par km na servise nic vo variatore nezistili. Nestretli ste s tym niekto? diky
mozno nieco moze byt so spojkou, natiahnute pruziny, ale nezda sa mi ze by sa to prejavilo tak nahle, te nic a zrazu sa nechce rozbehnut, myslel som si ze sa to bude prejavovat postupne
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Ahoj,
mal som podobny problem, pricina u mna - opotrebovane Dr. Pulley slidery.
Neviem, ci mas valceky alebo slidery, mne vydrzali cca 7 000 km a musel som menit za nove.